جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در هتل جهانگردی زاهدان آغاز به‌کار کرد

جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری منطقه پنج کشور از امروز با حضور داوران ملی، معاون استاندار و رئیسان ادارات مختلف امروز چهارشنبه 9 اسفند در هتل جهانگردی زاهدان آغاز شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سیستان‌و‌بلوچستان، برپایی نمایشگاه غذاهای محلی، برگزاری مسابقه آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرایی و محل‌های عرضه غذاهای برتر، از‌جمله برنامه‌هایی است که در این جشنواره که از ۹ تا ۱۲ اسفند به مدت سه روز ادامه دارد اجرا می‌شود.

نمایش آیین غذا و نشست‌های علمی در خصوص خوراک غذا، اجرای موسیقی زنده محلی، استفاده از لباس‌های سنتی شرکت‌کنندگان و غرفه‌داران در کنار اهداف فرهنگی و آموزشی مانند برگزاری رایگان کلاس‌های آشپزی، بیان ویژگی‌های غذا، پیش غذاها و دسرهای مختلف نیز از دیگر بخش‌های جذاب و پرطرفدار این جشنواره  است.

در این جشنوراه اقوام مختلف از استان‌های کرمان، یزد و سیستان‌و‌بلوچستان خوراک‌های بومی، نان‌های محلی، پیش‌غذاها و نوشیدنی‌ها، میان‌وعده‌ها و شیرینی‌های ویژه فرهنگ خود را در معرض دید علاقه‌مندان قرار ‌دهند.

انتهای پیام/

کد خبر 1396120918